Om Frilansförälder

SJE_20141102_4464-web800px

Amanda Björnerås – frilansande musiker, kulturentreprenör, egenföretagare och  ensamstående mamma till Agnes född 2015 och Inga och Alice födda 2018.. Bor i ett hus på Djurö i Stockholms skärgård och har skapat en tillvaro där musikkarriären växer i takt med barnen. Det går att leva på sitt musicerande och att ändå låta barnen gå korta dagar på förskolan.

Den här bloggen vill inspirera till att våga skapa det liv man drömmer om att ha och visa ett alternativ till den gängse normen med heltidsanställning och att låta barnen börja heltid på förskola när de är ett år gamla. Med mod och disciplin kommer man långt.

En reaktion på ”Om Frilansförälder

 1. Hej.

  Jag hittade dig via tips till Din blogg och tänkte komma med en liten förfrågan. Jag håller på att redaktöra ihop ett bokprojekt, väldigt DIY under egenutgivning och boken är tänkt att vara en antologi med texter av musiker som också är mammor. Bokidén föddes i Facebookgruppen ”Jag är musiker och mamma”, där sådana böcker efterfrågats och Ditt namn/blogg kommit på tal i trådarna. Jag letar nu efter personer som vill skriva en text på ämnet ”hur funkar föräldraskapet och musikerrollen ihop”. Boken är tänkt som en pepp för andra kvinnor som pysslar med musik och vill bli/är mammor.

  Rent praktiskt handlar det om en text på 1000-5000 ord/författare och en viss % av eventuell vinst kommer att utgå till författarna.

  Hör gärna av Dig om du är intresserad av att bidra med en text till antologin, eller om Du vet någon annan som kan vara aktuell för boken.

  Med vänlig hälsning

  Catrin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s