Äntligen tillbaka!

Influensa, segdragen Corona och sen magsjuka. I sex veckor har det varit katastrofalt på ork- och träningsfronten. Jag har blivit andfådd av att byta kläder. Legat och flåsat efter ett kort yogapass. Fullkomligt slut av att gå till brevlådan och tillbaka. Fått avbryta repetitioner för att orken fullständigt tagit slut, låtit som Ulf Lundell i flera veckor och nästan inte tagit mig av orgelpallen efter avslutad begravning.

Långsamt, långsamt har jag fått tillbaka energin. Klarat längre och längre promenader. Häromdagen fick jag tillbaka sångrösten, i förrgår fixade jag att leka kull med mina ungar på barngympan. Och nu ikväll kom det stora testet. Hopprepet som fört en undanskymd tillvaro senaste veckorna fick äntligen komma fram. Tvåhundra hopp klarade jag och var inte ens speciellt trött efteråt. Äntligen! Må nu livet bli mer som vanligt igen! Nu ska jag lycklig gå till sängs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s