Första arbetsveckan

images

Nu har jag gått hela årsvarvet runt som frilansförälder. Den åtta veckor långa semestern är slut och i tisdags började jag jobba igen. Verksamhetsåret inleddes med att uträtta allehanda företagsrelaterade inköp med Agnes i vagnen och företaget är nu utrustat med en ny dyr skrivbok från Paperblanks, en lagad mobiltelefon, fina pennor, nya pärmar och…en ny dator! Min gamla trotjänare som efter åtta år gav upp andan har nu ersatts av en finfin Macbook Air.

I den nya dyra (men otroligt fina) skrivboken skrev jag sen en lång att göra-lista som jag har börjat beta av. Tolv av tjugotre punkter avklarade får absolut ses som godkänt, framförallt med tanke på att Emil har jobbat natt nästan hela veckan.  Nästa vecka är han hemma mycket mer, det ska bli väldigt skönt.

Den här terminen ska jag lägga kraft på att få igång kör-event på företag och att öka mängden privatelever. De två sakerna, plus inhopp som organist och dirigent, ger bra pengar utan allt för stor arbetsinsats. Vokalensemblen jag leder tar ganska mycket tid men ger också mycket, såväl bra betalt som marknadsföring plus att den är väldigt rolig att arbeta med. Utöver det ska jag söka till Kinneviks inkubatorprogram med en barnkörsidé. För några år sen kom idén till andra omgången, nu har jag modifierat det lite och tänkte söka igen.

Dock känns det otroligt viktigt att inte glömma bort den konstnärliga utvecklingen. Vox Ancorae planerar en liten turné i höst, vi ska börja repa ihop program med Amabelli och  jag har bokat in både sång och pianolektioner för egen del. Men det roligaste just nu är att jag skickat förfrågan om att göra solokonsert på Färöarna och fått positivt svar! Så himla roligt om det går att få till!

Nu väntar verksamhetsårets första helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s