Nu vänder det

Efter att ha kört järnet i söndags, bränt av mängder av hushållsarbete och känt mig oövervinnlig så gick det långsammare och långsammare igår. Till slut fick jag lov att inse att jag var sjuk. Negativt testsvar men rejält risig ändå och ännu risigare var det idag. Fick ställa in ett rep och ändra terminens första vokalensemblerep till Zoom-möte istället. Surt sa räven om rönnbären.

Men allt sitter ju i huvudet. I söndags bestämde jag mig för att jag var en övermänniska för ett dygn och inte kunde bli trött, idag fick jag bestämma mig för att allt är ok. Allt får gå i ultrarapid.

Jag släpade ner mig till havet med en termosmugg full med te. Gick ut på bryggan och satte mig på en kvarlämnad fender. Då kände jag det.

Solen värmde. På riktigt.

I nästan en timme satt jag i skräddarställning på den där fendern och lät solen värma ansiktet. Kniviga jobbutmaningar jag inte sett nån lösning på föll plötsligt på plats. Allt kändes lättare. Nu har det vänt på riktigt. Nu blir det bara ljusare och bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s