På ny adress

imageSedan i lördags kväll bor vi på ny adress. Fyra gator bort från vår gamla lägenhet, från en rätt sunkig andrahandstvåa från åttiotalet till en mycket liten men väldigt fin förstahandslägenhet inhyst i en villa. Egen liten uteplats och tillgång till hela trädgården med gungor och studsmatta. Allt känns redan jättebra och med små steg tar vi en kartong i taget.

För en månad sen var jag på väg till BVC och funderade över var vi skulle ta vägen nu när vi inte fick bo kvar i vår gamla lägenhet. Passerade en ordinär tegelvilla och tänkte ”i det här området skulle man ju bo, tänk om typ det här huset skulle ha en lägenhet att hyra ut”. Och nu sitter vi i en lägenhet i just den ordinära tegelvillan. Så himla häftigt.

Här bland kartongerna jobbar jag med att ro två större projekt i land. Nästa fredag ska vokalensemblen jag leder ha föreställning i form av ett musikaliskt after work och jag är i full färd med att planera upp helgens förberedelsedagar, skriva regianvisningar och fundera över mellansnack som håller ihop det hela. Dagen efter åker jag och Agnes till Göteborg och KFUM:s riksombudsmöte för att föreläsa om KFUM Triangelförbunds historia. Efter tio år som ideellt arbetande i den organisationen har jag nu övergått till betalda uppdrag. Spännande hur annorlunda man värderar sin tid när man får betalt.

Nu har det älskade barnet somnat på mig. Dags att bädda ner henne, stänga av datorn och ta sig igenom hinderbanan av flyttkartonger som leder ut ur sovrummet. Utanför dörren väntar glass.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s