I det positiva flödet

imageIgår skrev jag ett blogginlägg om att svårigheten att hinna visionera och tänka stora drömmar. Efter att ha läst det några gånger och funderat fram och tillbaka kände jag att inlägget bara genererade negativa känslor hos mig. Nu är det raderat och ska ersättas med ett som fokuserar på dagens positiva händelser istället.

Jag hann duscha imorse innan Agnes vaknade och ville ha mat och fick dessutom in lite träning genom att cykla till och från Sundbyberg. Morgonrepet med Ängskolans luciakör fungerade långt över förväntan och de fixade sina tvåstämmiga låtar fast många aldrig sjungit i kör tidigare. På dagens begravningsgig (som jag fick beröm för) sjöng jag solo och märkte att sånglektionerna börjar ge tydliga resultat. Emil och Agnes hängde med till dagens tredje jobb så vi fick tid tillsammans alla tre. Jag har redan börjat planera för vokalensemblen Viveres nästa föreställning fast det är en hel vecka kvar till deras nästa rep. Agnes och jag har haft en fin eftermiddag och kväll tillsammans innan hon somnade på mitt bröst vid niotiden.

Det kan ju verka överdrivet käckt att skriva ett sånt här inlägg, men jag tror på att vara i det positiva flödet. Imorgon ska jag äta lunch med en vän och kollega samt skicka iväg alla månadens fakturor. Fler positiva känslor på ingång alltså.

En reaktion på ”I det positiva flödet

  1. Hej Amanda! Jag hann inte läsa ditt raderade inlägg men tänkte när jag läste att du raderat det att du givetvis känner bäst vad som är rätt att radera osv… men en grej som jag ibland gör är att att ta avstamp i det lite negativa. Liksom jaha, så kändes det, hur går jag vidare? Alltså att det i mina ögon kan vara något positivt att våga vara lite negativ, så att man kommer på banan igen. Heja dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s