Gå utanför komfortzonen

imageFör mig är det en stor utmaning att gå på mingel och marknadsföra mig själv som musiker. Jag kan prata om körprojekt och undervisning och teambuildande och annat jag håller på med, men just att sälja musikern Amanda Björnerås kan jag bli så mycket bättre på. Jag tycker det är jätteläskigt och får antingen tunghäfta eller börjar svamlamde trassla in mig och ursäkta mig och svara på frågor som folk inte har ställt. Stor utvecklingspotential med andra ord.

Idag var jag och Agnes på glöggmingel med Musikcentrum Öst och jag övade verkligen trots den höga läskighetsfaktorn. Jag sa inte alltid riktigt de saker som jag hade skrivit ner hemma att jag skulle säga och stundtals blev det stolpigt och ursäktande, men det var det bästa minglet hittills. Nästa mingel kommer gå ännu bättre. Hela tiden de små små stegen framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s