Älskade Agnes

image

Min kära älskade dotter som sover i min famn. Det är tack vare dig som den här bloggen finns.

I nio månader har jag fått vara din mamma och samtidigt driva företag. Du får mig att utvecklas så mycket som människa men gör mig också till en mycket bättre företagare. Det finns inte längre tid för sånt som inte genererar pengar, inte tid att oroa sig, inte tid att vara inneffektiv. Jag behöver inte längre lägga energi på att fundera på vem jag ska ta hänsyn till i olika jobbsammanhang  eftersom ditt välbefinnande alltid kommer i första hand.

Jag har slutat oroa mig för kärriären eftersom det nu är du som har mitt främsta fokus och karriären bara rullar med och växer i takt med dig. Du har lärt mig att ta vara på varje litet tillfälle där man kan få jobb gjort så länge det inte går ut över dig. Nästan alla den här bloggens inlägg är skrivna när du har somnat i famnen på mig. Jag brukar öva piano tio minuter när du sitter i mitt knä eller kryper runt mina fötter. Många bäckar små blir en stor å och jag får otroligt mycket gjort. Vad gjorde jag med min tid innan jag fick dig?

Jag älskar dig mer än det går att sätta ord på. Fina bestämda roliga envisa glada framåtsträvande älskade Agnes. Puss.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s