Från tanke till handling

image

Imorse reflekterade jag över att jag gått och tänkt i ett halvår nu att jag ska köpa ett nytt armbandsur men att jag, för att tala klarspråk,  har väldigt svårt att få  tummen ur röven. Sen slog det mig att det här händer i företaget hela tiden. Jag har massa idéer som bara ligger i hjärnan och idisslas in absurdum men som aldrig kommer över tankestadiet.

Och det duger ju verkligen inte.

Så idag har jag tränat på att snabbt gå från tanke till handling. Jag tog tag i den rejält idisslande tanken  om att skaffa mig en logga, förkastade snabbt idén att rita den själv (jobbar på att lära mig att leja ut grejer istället för att göra allt själv), bestämde vem jag ville skulle göra den, kontaktade vederbörande och fick ett positivt svar. Bollen i rullning. När loggan är klar kan jag fixa hemsidan, ny fakturamail och nya visitkort. Ka-tjing.

Och imorgon, då jäklar. Då ska jag komma hem från stan med en ny klocka på armen.

En reaktion på ”Från tanke till handling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s