Golden Hour

image

Jag hörde talas om ett koncept kallat Golden Hour, en timme varje morgon för den personliga utvecklingen. Tjugo minuters fysisk träning, tjugo minuters inspiration (bok/film/pod) och tjugo minuters reflektion. Strålande idé.

I början tänkte jag att det var helt kört som småbarnsförälder att få till, men sen modifierade jg konceptet efter mina förutsättningar. Varje morgon gör jag yoga, läser i nån inspirerande bok och reflekterar och planerar lite. Ibland har jag en hel timme till mitt förfogande när Agnes sover eller myser med Emil i sovrummet. Allt som oftast gör jag dock några yogaställningar iförd jeans med barnet klättrade på mig, läser två sidor sittandes på golvet och skriver tre rader i dagboken och en att göra-lista för dagen. Men jag gör det! Har lyckats hålla disciplinen i snart två veckor nu och det är väldigt givande. Rekommenderas varmt!

Nu ska jag ta helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s