Till min älskade ettåring

imageÄlskade Agnes,

I fredags fyllde du ett år. Den lilla bebisen har försvunnit och ersatts av en bestämd liten dam med mycket tydlig vilja, hög integritet, stor nyfikenhet och mycket glädje. Du kommunicerar ständigt på ditt eget språk, bygger torn av allt som kommer i din väg och kommer börja gå vilken dag som helst.

De första månaderna som mamma är lite suddiga i minnet. Alla dessa nya situationer man skulle lära sig hantera och hitta strategier för. Mycket energi gick åt till att få amningen att fungera. Jag är så glad att jag höll kvar vid den även fast det var jättejobbigt, amningen är fortfarande en stor och viktig del av din och min relation.

Med tiden kom säkerheten, supermammakänslan och de otroligt starka banden. Jag tycker helt ogenerat att jag är en jättebra mamma till dig och vårt band är starkt som ankarkättingen på ett fartyg. Vi sitter ihop såväl fysiskt och mentalt, även om vi är egna individer. Känner man så som mamma när barnen är trettio år också?

Min älskade lilla gris. Puss.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s