Luft i kalendern

image

Efter det förra mastodontinlägget tog det visst tid att få till ett nytt. Tysklandsbesök, en släng av magsjuka och mycket jobb i kombination med att Emil jobbade tre nätter i rad bäddade inte direkt för att få till ett bra inlägg. Men nu så!

Varje söndagskväll har jag och Emil ett ambitiöst veckomöte där vi går igenom allt som veckan ska innehålla, däribland våra företags mål. Jag har fram till nu alltid gjort samma fel: tyckt att det sett tomt ut i kalendern och gjort en lång lista på saker som jag borde hinna med. Sen har det ramlat in massa saker med kort varsel som jag måste ta tag i, planeringen har gått åt fanders och jag (som tycker det är jobbigt när det inte blir som jag planerat) får antingen jobba som en liten blå för att hinna klart listan eller lägga massa energi på att inte känna stress eller misslyckande.

Förra veckan var ur den synvinkeln en riktig skräpvecka. Inte ett dugg kul men också bra, då blir man också medveten om hur man verkligen inte vill ha det. Den här veckan har jag, för att verkligen vända trenden, inte planerat in någonting utöver uppdragen. Jag har en egen pianolektion och två elever på onsdag, en begravning på fredag och två gudstjänster på söndag. I övrigt tomt. Det finns en allmän att göra-lista i mitt block men den är inte knuten till just den här veckan.

Det ska bli mycket spännande att se hur den här veckan faller ut. Rapport följer!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s