Nedräkning till sommarlovet

image

Nu är den femte sommardagen snart till ända. Sommardagar har fortfarande ett speciellt skimmer över sig fast jag är vuxen och sommarlov är ett av de vackraste orden jag vet.

Och sommarlov får även en snart trettiotreårig frilansförälder ha!  Den tjugonde juni har jag min sista elev och innan dess ska jag ha betat av en diger  lista med de mest skiftande arbetsuppgifter. Känns väldigt skönt att få runda av och göra något slags mentalt bokslut för att sedan ta nya tag i mitten av augusti.

Sommaren är inte helt jobbfri, jag har lite organistvik i Oscars och ska göra några konserter, men känslan är att det är två  evighetslånga månader av sol, bad  och barn. På ett sätt blir detta Agnes första sommar och det kommer bli så roligt att uppleva den med henne.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s