Slutspurt och badbaljor

UnknownJag blir så imponerad av sådana stjärnbloggare som lyckas producera ett eller flera inlägg om dagen. Själv jobbar jag på att hitta strukturer på att få till några inlägg i veckan, men än är jag inte där. Så fort det blir mycket att göra så hamnar bloggandet i skymundan, trots att det poppar upp idéer i huvudet om vad jag ska skriva om. Men misströsta ej Amanda, långsamt leder också framåt! Under semestern kanske det går att skapa bra bloggrutiner.

Semestern ja, den närmar sig med stormsteg. Jag samlade ihop alla lösa trådar till en diger att göra-lista och det verkar faktiskt som att jag kommer att kunna stryka alla punkter innan måndag kväll. Förra veckan kändes det rätt oöverstigligt men nu börjar bitarna falla på plats. Fantastiskt skönt.

En blick på den listan visar vilken bred verksamhet man ägnar sig åt. Spela in övningskomp till en sångelev, producera en styrelseutbildning åt Musikcentrum Öst, redigera texten till en antologi om musiker och mammor där jag ska medverka, skicka säljbrev till olika företag om körsång som teambildande verksamhet, öva Bach inför en konsert, uppdatera hemsidan, boka biljetter till en rephelg med min renässanskvartett, laga kameran, sätta upp mål för nästa år… Kulturentreprenör var det ja.

För tillfället är jag ändå mest mamma. Agnes har varit fullständigt livrädd för sin badbalja och vi har med mycket små steg jobbat mot att hon ska få en annan upplevelse av den. Förra veckan satte hon sig frivilligt i baljan med kläderna på när jag ställt ut den i trädgården och nu provade Emil att bada henne i baljan för första gången på säkert sju månader. Efter en stunds långsamt närmande plaskade barnet förtjust bland sina leksaker och ville inte alls gå upp. Mamman satt framför datorn, skrev blogginlägg och var märkbart berörd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s