Sommarlov!

image

Nu är det  här. Åtta veckors sommarlov. Imorse åkte jag och Agnes tåget hem till huset i Dalsland och nu hänger vi på verandan, hon sover och jag tittar ut över sjön och över vår gräsmatta som för närvarande antagit formen av en äng. Så kan det bli när ingen längre bor  här permanent utan huset är mest ett mentalt ankare. Jag längtar nästan alltid hit, ska styra mitt liv till att oftare vara här

Jag hann nästan färdigt min lista. Hade någon slags idé om att jag skulle hinna uppdatera hemsidan samtidigt som jag och Agnes var i Sollefteå i helgen och repade med renässanskvartetten Vox Ancorae (vi vuxna repade musik, Agnes repade i samma rum på att bygga klossar, lägga saker i sin lilla väska och att flytta stolar) men det var ju bara naiv utopi. Så hemsidan är kvar att fixa, men det känns skönt att inte stressa fram nåt. Jag får göra lite då och då när jag får feeling. Det ska överhuvud taget bli spännande vad för tankar och idéer som poppar upp när hjärnan får vila.

Sommarlov. Likt tjuren Ferdinand sitter frilansföräldern där under sin pipranka med det nu vakna barnet lekandes bredvid sig, och hon är såå lycklig. image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s