Konferens på annan ort

image

Jag har förstått att företag brukar åka på konferens. Man åker bort för att bygga laget, utmanas i nya situationer, bjudas på inspirerande föreläsningar, äta gott och kanske till och med få lyxa till det med SPA. Så nu har mitt företag åkt på konferens. Till den fashinionabla konferensanläggningen Huset i Dalsland. Sekelskifteshus med stor trädgård för rekreation och fantastisk sjöutsikt.

Eftersom det är ett frilansförälder-företag är såklart även barnet med. Vi bygger laget medelst upptäcktsfärder i skogen, bad i badkaret och gemensamma sångövningar. Jag får utmana min abstrakta musikertillvaro genom att få jobba i trädgården och känna mig rejäl och redig i Lundhagsbyxor  och den nya grensågen. Inspirerande, utvecklande och utmanande föreläsningar i personlig och professionell utveckling erbjuds av Vd:n för Huset flera gånger om dagen.  Ikväll ska vi besöka den välrenommerade restaurangen ”Morfar” för att avnjuta kvällens meny. Och ta mig tusan om det inte  hinns med lite SPA, eller åtminstone en stund i frisörstolen med en tidning och lite te!

Jag gillar verkligen det här konferenskonceptet. Måste snart boka in en ny.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s