Illusionen och realiteten

IMG_5635Illusionen:
En vecka utan akuta saker att ta tag i och inte speciellt mycket inbokat. Perfekt för att skriva nuläges- och framtidsanalys, fixa klart hemsidan och skriva flera blogginlägg.

Realiteten:
Ladda om efter Färöarna, flera dagars besök av Emils föräldrar, ett grisigt hem och ett tomt kylskåp som krävde akuta åtgärder, energikrävande intryck och beslut som behövde bearbetas och som grädde på moset ett mycket kort men intensivt utbrott av magsjuka. Min hjärna har känts som en centrifug i slutskedet av tvättprogrammet.

Resultatet? Några få rader på analysen, några bilder till hemsidan och inte ett endaste blogginlägg. Realiteten-illusionen 1-0.

Men det kommer en ny chans. Det är söndag kväll, centrifugen har slutat snurra i huvudet, barnet sover i min famn och diskmaskinen jobbar på i bakgrunden.  Imorgon börjar en ny vecka då reflektionerna och visionerna flödar, hemsidan bjuder in till releasefest och blogginlägg produceras på löpande band. Heja på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s