Kronor och ören

IMG_5806-Jag har ju glömt att säga grattis, sa min revisor på telefon. Fantastiskt imponerande att du har det här resultatet trots att Agnes är hemma fortfarande. Det här kan du visa alla som inte tror att det går att göra som du gör.

I fredags fick jag 2016 års slutgiltiga resultat och överskottet landade på strax över tvåhundratusen kronor, trots en hel del inköp till företaget. Nästan hundratusen kronor mer än 2015 och drygt femtiotusen kronor mer än 2014, året innan jag fick barn. Då hade jag all tid i världen och irrade mest runt, vilket jag verkligen inte har tid med längre. Det är uppenbarligen ett lyckat koncept.

För en kort stund njuter jag av att ha passerat tvåhundratusen, sen börjar tankarna om vad som är mitt ekonomiska mål för det här året. Ständigt på väg framåt med Agnes vid min sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s