Sista skälvande minuterna


Tolv minuter kvar.

Sju arbetsdagar till semester och knyta ihop säckenlistan betas sakta men säkert av. Femtioelva bollar i luften samtidigt. Produktblad till körsång som teambuilding, göra inspelningar till artistsidan på Musikcentrum Öst, konkretisera det där barnkörsprojektet jag gått och värkt på länge, läsa på om olika stöd man kan söka, fixa hemsidan, bokföra, beställa fram noter från Kungliga biblioteket, öva sång…

Vad mycket saker jag får hålla på med. Och får jag en ny idé är det bara att även sätta den i verket.  Har svårt att tänka mig att det finns en anställning med den bredd jag får in i mitt företag. Så glad över att jag vågade satsa på att bli egenföretagare!

Där tog arbetstiden slut. Helg!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s