I mål

IMG_5938

Igår hände det – åtta veckors semester tog sin början.  Jag och Agnes klev upp i ottan, mötte mamma på stationen och tog tåget hem till Dalsland. Sommarmorgonen glittrade utanför tågfönstret och i lurarna sjöng Sven Bertil Taube om att nu är det gott att leva.

För första gången tog jag mig i mål med min lista. På två veckor lyckades jag klara av allt det som känts för stort och svårt att ta tag i under året och nu känns det som både företaget och jag växt rejält. Tänk vilken kapacitet man har när det väl gäller. Alla dessa projekt som bara var abstrakta fragment har nu blivit något konkret att jobba vidare kring när hösten kommer.

Men först sommarlov. Jag inledde starkt igår med att inte göra så mycket alls. Avnjöt sommarlovstårta, läste, sov, pratade med mamma och pussade på Agnes alltsmedan solen sken från en klarblå himmel. Idag väntar tårtrester och gräsklippning.

En reaktion på ”I mål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s