Semesterslöhet

IMG_5965Samma dag som min semester började gick bloggen ner för räkning och slutade helt att fungera.  Nästan två års blogginlägg var plötsligt spårlöst försvunna från internet. Lite svettigt när jag trots ihärdigt googlande inte lyckades lösa problemet.

Efter två veckor med blogg på vift tog jag mig i kragen och trasslade mig via krångliga omvägar fram till WordPress engelska chatsupport. Det tog dem fem minuter att lösa problemet. Hurra, bloggen lever igen! Nu ska här publiceras inlägg!

Inledde starkt med att publicera det här som jag skrev första dagen på semestern men som aldrig blev publikt. Gick in på adminsidan, tryckte på ”publicera”-knappen och kände mig mycket nöjd. Nya tag, imorgon blir det ett nytt inlägg!

Eller i övermorgon. Eller om en vecka.

Efter tre veckor har jag nämligen hamnat i en riktig semesterslöhet. Allting går väldigt långsamt och jag får inte speciellt mycket gjort alls. Precis som det ska vara. Vi har varit en kort sväng i Dalsland, en längre sväng i Luleå och nu är vi i Stockholm i två veckor. Jag läser böcker och Tintinalbum, badar, tränar och sitter på bergknallar med Agnes och kastar kottar. Mycket behagligt.

Fem veckor kvar på den här tillvaron. Återkommer med blogginlägg. Kanske redan imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s