Rak kurs framåt

336770C7-B70A-4B8E-926F-AF4D99B70F6D.jpegHej kära bloggen,

Ja jag vet, vi har haft väldigt dålig kontakt senaste tiden. Ett inlägg på åtta månader, det kan man ju inte direkt kalla en tät och fin relation. Men vet du, jag har inte haft några ord att skriva sen separationen. Har försökt några gånger men aldrig lyckats fullt ut. Men nu tror jag tiden är mogen för att vi tar upp kontakten igen, vad tror du?

Agnes började på förskola i höstas och sedan några veckor går även Inga och Alice där. Jag slets mellan argumenten när de fick plats på småbarnsavdelningen. Det är en jättebra förskola här ute på Djurö, barnen går bara fem timmar om dagen varpå Inga och Alice sover två av dem och som ensamstående måste jag jobba och dra in pengar till familjen. Men identiteten som hemmaförälder var jobbig att lägga ner. Sviker jag mina ideal nu? Och mina barn? Efter att ha ältat frågan i långbänk med familj och vänner landade jag till slut även mentalt i att det är rätt.

Klockan tickar. Dags att åka och handla och sen hämta barnen. Nu bloggen, nu är vi igång. Upp på berget och rak kurs mot öppet hav.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s